Yahşihan'da Cumhuriyet Bayramı

Yahşihan

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yahşihan'da törenlerle kutlandı. Cumhuriyetimizin 91. Kuruluş Yıl dönümünde Kutlamalar Atatürk Anıtına çelenk sunum töreniyle başladı.

PROTOKOL VE VATANDAŞLAR KATILDI

Törene Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Belediye Başkan vekili, Garnizon Komutanı, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve Yahşihan halkı katıldı. Çelenk sunumu yapılmasının ardından Saygı Duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. 

KAYMAKAM TEBRİKLERİ KABUL ETTİ  
Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen Makamında tebrikleri kabul etti. Ardından kutlama töreninin yapılacağı Cumhuriyet Meydanına geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Kaymakam Ferhat Özen, Garnizon Komutanı Yücel Tüylüoğlu, Belediye Başkan Vekili Memiş Şensoy, tören alanında halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİMLERİ BEĞENİLDİ

Yahşihan Kaymakam Özen günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Her okuldan öğrencilerde Cumhuriyet ile ilgili şiirler okundu. Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin seslendirdiği Cumhuriyet Oratoryosu izleyenlerden büyük beğeni topladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ